7.sınıf fen 1.ünite güneş sistemi ve ötesi test soruları cevap anahtarlı bir şekilde hazırdır. 7.sınıf fen dersinin 1.ünitesi olan güneş sistemi içerisinde iki tane alt başlık yer almaktadır.

Bunlar;
  1. Uzay Araştırmaları
  2. Gök Cisimleri

7.sınıf fen güneş sistemi ve ötesi yaprak testi içerisinde hem kazanım temelli sorular hem de yeni nesil sorular vardır. 7.sınıf fen 1.ünite güneş sistemi ve ötesi test soruları çözmek için yapmanız gereken tek şey aşağıda yer alan bağlantılar ile soruları indirmek ve yazıcıdan çıktı almak :)


Aşağıda yer alan 7.sınıf fen 1.ünite testi içerisinde uzay araştırmaları test soruları ve gök cisimleri ile ilgili test sorularını bulabilirsiniz. Burada yer alan soruları 1.ünitenin tekrarı içinde kullanabilirsiniz. Sorular 75 sorudan oluşmaktadır ve 25'er 25'er 3 adet testten oluşturulmuştur. Son olarak 31 soruluk 4.test eklenmiştir.

7.Sınıf Yazılı Soruları/link/button/#2980b9
7.Sınıf Testleri/link/button/#8e44ad
7.Sınıf Fen Testleri/link/button/#f39c12

testarsiv.com sitemiz içerisinde diğer 7.sınıf fen testlerini bulabilirsiniz ve konu tekrarı yapabilirsiniz. Aşağıda yer alan bağlantılar ile 7.sınıf fen 1.ünite güneş sistemi ve test sorularını pdf şeklinde indirebilirsiniz. Şimdiden herkese başarılar.

İnstagramdan takip etmek için hemen aşağıdaki resimdeki bağlantıyı tıklayabilirsiniz :)


7.SINIF GÜNEŞ SİSTEMİ VE ÖTESİ TEST SORULARI ÇÖZ


7.Sınıf Fen 1.Ünite Testi İndir-1alert-success
7.Sınıf Fen 1.Ünite Testi İndir-2alert-success
7.Sınıf Fen 1.Ünite Testi İndir-3alert-success
7.Sınıf Fen 1.Ünite Testi CEVAP ANAHTARI (İlk 3 test)alert-info
7.Sınıf Fen 1.Ünite Testi İndir-4alert-success
7.Sınıf Fen 1.Ünite Testi 4 CEVAP ANAHTARIalert-info