8.sınıf fen denemeleri hazır arkadaşlar. 8.sınıf fen lgs denemeleri zor sorular, orta kolaylıkta sorulardan oluşmakta ve yeni nesil sorular içerisinde seçilerek hazırlanmaktadır.

Okulların geçtiğimiz günlerde uzaktan eğitime geçmesi nedeniyle eksik kaldığınız konuları gidermek ve yeni sınav sistemine uygun testler çözmek için Test Arşiv sitesi tam da size göre. testarsiv.com sitemiz içerisinde yeni nesil lgs fen denemelerini bulabilirsiniz.

8.Sınıf LGS Deneme Sınavları/link/button/#2980b9
8.Sınıf Matematik Deneme Sınavları/link/button/#8e44ad
8.Sınıf Fen Testleri/link/button/#f39c12

Her ne olursa olsun LGS'ye hazırlanan bir öğrenci iseniz sanki okul devam ediyormuş gibi günlük çalışmalarınızı aynen devam ettirmeniz gerekiyor. Evet kafalar çok karışık, sınav ertelenecek mi, okullar açılacak mı gibi sorular ile boğuşurken kendinizi derse veremiyor olabilirsiniz ama bunun ne zamanı ne de sırası. Rakipleriniz harıl harıl çalışıyor, benden söylemesi.

Bu nedenle özellikle şu anki koşullar göz önüne alınarak bakıldığında sınava kısa bir süre kalmış iken pes etmek yerine daha fazla gaza basmanın tam zamanı. Çalışmalarınıza hız vermeniz gerekiyor. Normal şartlarda sınava 2 - 2.5 ay kadar bir zaman dilimi kaldığında biz öğretmenler tüm öğrencilerimize her gün düzenli olarak branş denemeleri çözmelerini öneriyoruz. Bu anlamda ben de sizler için oldukça sağlam ve tamamı yeni nesil sorulardan oluşan denemeler hazırladım. Tek yapmanız gereken aşağıdaki linklere tıklayıp, bu denemeleri indirmek...

8.sınıf fen deneme sınavları pdf olarak hazırlanmıştır. Cevap anahtarları son sayfalara eklenmiştir. Güle güle kullanın.

8.SINIF YENİ NESİL FEN DENEME SINAVLARI

Fen Deneme Sınavı İndir - 1alert-success
Fen Deneme Sınavı İndir - 2alert-success
Fen Deneme Sınavı İndir - 3 (40 Soru)alert-success

Ayrıca https://www.cevaplitestler.com/2020/10/8-sinif-fen-deneme-sinavi-indir-ucretsiz-7.html adresinde yer alan kurumsal denemeleri de kesinlikle çözmelisiniz.