8.sınıf üslü sayılar yeni nesil test soruları pdf olarak ve cevap anahtarlı olarak hazırlanmıştır. 8.sınıf üslü sayılar yaprak testleri cevap anahtarlı olacak siz 8.sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için çok dikkatli bir şekilde hazırlanmıştır.

8.Sınıf Matematik Testleri/link/button/#2980b9
8.Sınıf LGS Deneme Sınavları/link/button/#8e44ad
testarsiv.com/link/button/#f39c12

LGS sınavı kapsamında başarılı olmak için matematik dersinden bol bol soru çözmeniz gerekiyor ve günlük tekrarlarınızı da eksiksiz yapmanız gerekiyor. Süreç nereye giderse gitsin, ne olursa olsun şu an yapmanız gereken oturup güzelce ders çalışmak, çok sayıda test sorusu çözmek, tekrarları zamanında yaparak eksik olduğunuz konuları tamamlamak, özellikle de her gün branş denemeleri çözmek. Bu nedenle ihtiyacınız olan tüm kaynakları buradan sizlerle paylaşıyorum. İşinize yarayanları alıp hemen, kolayca bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

8. Sınıf Matematik Üslü Sayılar PDF Testleri yaprak testlerden seçilerek hazırlanmıştır. Hem konu tekrarı yapmak hem de konu eksikliklerinizi gidermek için kesinlikle kullanmanız gerekiyor :) Sorular çıkmış üslü sayılar soruları, meb örnek soruları ve kazanım testlerinden kolaydan zora olacak şekilde derlenmiştir ve toplam 92 tane soru toner dostu olacak şekilde hazırlanmıştır.


8.Sınıf Üslü Sayılar Test Soruları


8.Sınıf Üslü Sayılar Testi İndiralert-success
8.Sınıf Üslü Sayılar Testi CEVAPLARalert-info